Atenció: El teu navegador no té suport per algunes funcionalitats necessàries. Et recomanem que utilitzis Chrome, Firefox o Internet Explorer Edge.

Buscant les teves arrels

la història de la teva família

Benvinguts a la meva pàgina!!!

Hi ha històries tan extraordinaries que val la pena compartir-les i llegir-les.
Per anar fent boca, us diré que tenim la histories de tot tipus i de tot arreu, fins i tot d’altres continents, històries que tenen lloc durant la guerra civil, de joves que emigren per guanyar-se la vida, famílies que no es poden fer càrrec dels fills i els han de dur a un orfanat...
Les troballes van sempre acompanyades dels documents trobats que donen veracitat a la història i quej ajuden a fer créixer l’arbre genealògic, registres eclesiàstics, testaments antics, esqueles, noticies publicades a diaris diversos de l’època, document que certifiquen ingressos  en diferents institucions, llistes de passatgers de vaixells, passaports...
A les publicacions us explicaré aquestes històries presentant els protagonistes  només amb el nom de pila per preservar la seva intimitat i la de la seva família.
Segur que entre els vostres avantpassats també hi ha personatges amb històries com aquestes, les voleu conèixer? Només cal que us feu subscriptors i em poso a buscar-les !!!!
Buscant les teves arrels
18 Juliol 2020