Atenció: El teu navegador no té suport per algunes funcionalitats necessàries. Et recomanem que utilitzis Chrome, Firefox o Internet Explorer Edge.

Buscant les teves arrels

la història de la teva família

Biografia

De era petita m’agradava escoltar les històries dels avis, anècdotes divertides de familiars llunyans, viatges a altres continents, històries de la guerra civil, dels pobles on van nèixer, de l’escola, de com passaven els diumenges...
Amb el temps, he intentat recordar tot el que havia sentit de petita i cada cop més es feia difícil endreçar tots els records, posar nom als protagonistes i ja no en parlem de posar-hi cares!!! I amb el temps, també, han començat a sortir caixetes, documents i fotografies guardats al fons d’un armari, en mobles tancats amb pany i clau durant anys o en llocs més rebuscats encara.
Quan començo a revisar-ho tot me n’adono de que no conec ni a la meitat de persones que surten a les fotografies i que als documents, esqueles i recordatoris apareixen noms desconeguts però amb cognoms compartits.
És aquí quan vaig decidir posar-me a investigar sobre la meva propia família per recordar les històries que tantes vegades havia escoltat i amb una mica de sort posar-hi les cares.
Fa més de tres anys que segueixo el rastre dels meus avis i rebesavis i encara ara algún dia tinc la sort de fer alguna troballa.
A dia d’avui, el meu arbre compta amb més de 300 persones i fins a 8 generacions en algunes branques, en d’altres no hi ha hagut tanta sort i no he pogut passar dels rebesavis.
Tu fins quina generació pots recordar o saber coses de la teva família? Vols que t’ajudi a saber-ne més?
Fes-te mecenes i t’ajudo a recuperar la memòria de la teva famíla !!!


Estadístiques generals

  • 5
    Publicacions
  • 5
    et segueixen