Alert: Your browser does not support full functionality of our app and you may experience certain errors. We recommend that you use Chrome, Firefox or Internet Explorer Edge instead.

Buscant les teves arrels

la història de la teva família

Benvinguts a la meva pàgina!!!

Hi ha històries tan extraordinaries que val la pena compartir-les i llegir-les.
Per anar fent boca, us diré que tenim la histories de tot tipus i de tot arreu, fins i tot d’altres continents, històries que tenen lloc durant la guerra civil, de joves que emigren per guanyar-se la vida, famílies que no es poden fer càrrec dels fills i els han de dur a un orfanat...
Les troballes van sempre acompanyades dels documents trobats que donen veracitat a la història i quej ajuden a fer créixer l’arbre genealògic, registres eclesiàstics, testaments antics, esqueles, noticies publicades a diaris diversos de l’època, document que certifiquen ingressos  en diferents institucions, llistes de passatgers de vaixells, passaports...
A les publicacions us explicaré aquestes històries presentant els protagonistes  només amb el nom de pila per preservar la seva intimitat i la de la seva família.
Segur que entre els vostres avantpassats també hi ha personatges amb històries com aquestes, les voleu conèixer? Només cal que us feu subscriptors i em poso a buscar-les !!!!
Buscant les teves arrels
18 July 2020